Continentalin Agro ContiSeal-teknologialle hopeamitali Maatalouskonemessuilla

EtusivuAjankohtaistaContinentalin Agro ContiSeal-teknologialle hopeamitali Maatalouskonemessuilla
  • Maatalouskonemessut palkitsi Continentalin Agro ContiSeal-teknologian hopeamitalilla.
  • Agro ContiSeal tiivistää puhjenneen renkaan ja mahdollistaa ajoneuvon käytön jatkamisen.
  • Uusi teknologia on myös palkittu Saksan maatalousseura DLG:n arvostetulla Agritechnica-innovaatiopalkinnolla 2022.

Agro ContiSeal -teknologian avulla voi ehkäistä maatalousrenkaiden puhkeamisesta aiheutuvia seisokkeja. Patentoitu renkaan sisäpuolelle levitettävä polymeeri tiivistää vieraiden esineiden aiheuttamat puhkeamat välittömästi. Tuote on saanut myös hopeisen Agritechnica-innovaatiopalkinnon.

ContiSeal-käsitellyillä renkailla varustetun ajoneuvon ei tarvitse hidastaa vauhtiaan renkaan puhkeamisen jälkeen eikä rengasta tarvitse vaihtaa välittömästi. Tahmea polymeeri peittää pistokohdan ja estää painehäviön.

Luotettavaa ajoa ja mielenrauhaa maanviljelijöille

Agro ContiSeal on erittäin yksinkertainen ratkaisu yleiseen ongelmaan ja se auttaa monia maatalousalan toimijoita jatkamaan työtään, kunnes heillä on aikaa renkaan vaihtoon. Tekniikkaa kehitetään edelleen ja se pyritään saamaan tuotantoon mahdollisimman pian.

Nolla- tai minimimuokkausviljelyn suosio yleistyy maanviljelijöiden pyrkiessä vähentämään raskaiden koneiden vaikutusta maaperään. Koska pellolle yli vuodeksi jätettävä sänki kovettuu, se aiheuttaa renkaille riskin. Agro ContiSeal tarjoaa luotettavaa ajoa sänkipelloille ja mielenrauhaa maanviljelijöille, jotka haluavat parantaa maaperän hyvinvointia sitä mahdollisimman vähän muokaten.

Maatalousrenkaiden ContiSeal-teknologian avulla Continental siirtää osaamisensa autoteollisuudesta maataloussektorille. Vision 2030 -strategiaohjelmansa osana Continental pyrkii kasvamaan maatalousrengassegmentissä ja laajentamaan maatalousrengasliiketoimintaansa.